עזרה וייעוץ מבעלי הסטרימרים!
נכתב ב- 03/06/2011, 22:49
ולענייננו: אני ממש מפחד לרכוש את ה-Xtreamer Side winder, כיוון ששוב נתקלתי בהודעה של מישהו שחווה את תופעת הקפיאה / תקיעה של המכשיר (שחוזר לתפקד רק לאחר ניתוקו מהחשמל). אפשר לומר שקיבלתי את הרושם שזו תופעה נפוצה למדי. האם כדאי לי להשקיע עוד קצת כסף ולפשוט לרכוש את ה-Xtreamer Pro ליתר בטחון? ומי יודע, אולי האופציה להרכיב כונן פנימי תהיה שימושית עבורי בעתיד. לצורך העניין, יש לי אפשרות לרכוש אותו (את ה-Pro) ב-699 ש"ח "בלבד", ללא אנטנה כמובן.
נכתב ב- 03/06/2011, 22:58
לדעתי למרות מה שכולם אומרים שזה עושה מבעיות אני חוזר ואומר בפעם המיליון אקסטרימר הכי טוב לך מרדוק.
תקנה תדגם הזה ותהיה מרוצה עד הגג
נכתב ב- 03/06/2011, 23:33
ממה שהבנתי יש דגם חדש בדרך לישראל, ויכול להיות שבאג יעשו מבצעים או מכירת חיסול על הפרו.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/06/2011, 05:43
נכתב ב- 04/06/2011, 08:33
אתה מדבר על ה- Ultra או ה- Prodigy?אולי כדאי שתחכה?
ממה שהבנתי יש דגם חדש בדרך לישראל, ויכול להיות שבאג יעשו מבצעים או מכירת חיסול על הפרו.
אני ממש מחכה ל- Prodigy, אבל עדיין אין אותו אפילו במכירה מוקדמת באתר שלהם.
בתור אחד שיש לו את ה- Pro וגם את ה- SideWinder, מדובר באחלה מכשירים והתמורה הכי טובה לכסף שאפשר למצוא!
מעולם לא נתקלתי בשום בעיה של ניגון סרט!
נכתב ב- 04/06/2011, 08:35
נכתב ב- 04/06/2011, 16:45
אני תוהה אם כדאי לי ללכת בכלל על אחד מדגמי הפופקורן בשוק ואם כן, איזה מהם, למה ומה יתרונותיו על שאר הדגמים של הפופקורן / על דגמי Xstreamer.
אני שוקל אם לרכוש מכשיר שתומך גם בניגון סרטי בלו-ריי מלאים, כולל תמיכה מלאה בתפריטי הג'אווה הנפוצים. הזרמת סרט בלו-ריי מלא בצורה חוטית תעבוד ללא תקיעות / קרטועים כלל? שאדע אם יש טעם להשקיע באופציה הזו או לא. כרגע אין לי רסיבר שתומך בפורמטי הסאונד החדשים, אך עדיין אשמח אם תהיה תמיכה כזו בסטרימר. אתם יודעים, שתהיה לי האופציה לנצל את זה בעתיד במידת הצורך.
האמת שגם נדלקתי קלות על אופציית ה-Jukebox, שזו אופציה מפותחת ומוצלחת יותר בדגמי הפופקורן (למיטב הבנתי).
נכתב ב- 04/06/2011, 17:37
הג'וקבוקס נשמע לי די מיותר, גם ככה הכי מהיר להגיע לסרטים בשיטה הרגילה, אבל זה טוב לצפייה חוזרת (שאני מניח שתשתמש בזה הרבה).
אני הייתי הולך על הסטרימר הכי זול שעושה את העבודה שלו ומנגן 1080p בצורה חלקה. לא צריך מעבר לכך, גם ככה לא ממש תשתמש בפונקציות של הפרו.
האקסטרימר אולי לא מתקדם והדברים "המגניבים" לא עובדים בו הכי טוב, אבל את העבודה המרכזית הוא מבצע, וזה מה שחשוב מבחינתי.
נכתב ב- 04/06/2011, 20:43
אני לא משתמש בכל האפשרויות שיש שם (Jukebox וכו') אז עליהן אני לא ממש יכול להעביר ביקורת.
בקשר לסטרימינג:
אני עושה סרטרימינג ל480/576P לחדר על הגג עם ראוטר תקן G - אין תקיעות ועובד חלק יחסית.
המכשיר עצמו לא נתקע לי אף פעם.
אגב אם כבר מדברים על סטרימרים, מישהו יודע אם בתחנות רדיו באקסטרימר יש תחנה יוונית?
או יותר טוב - מישהו יודע איך אפשר להוסיף לרשימה תחנות ידנית?
נכתב ב- 06/06/2011, 16:44
במקום לחשוב יותר מידי תלך על אקסטרימר pro.
,יעלה רק 640 שקל ואחלה עיסקה. כמובן בדיוטי פרי!
ותעשה אינטרנט קווי ואז תוכל לראות סרטים של 720p ללא תקיעה ונראה לי גם של 1080p אבל לא בטוח.
תלך על האקסטרימר אין טעם לשלם יותר כסף אולי בשביל קצת יותר טוב!
נכתב ב- 06/06/2011, 21:09

יש לך גם בפורומים של אקסטרימר חברים שהעלו פאקים של תחנות רדיו ישראליות... הצלחתי להריץ יפה מאוד גלגלץ ועוד תחנות בשיטה זו ועובד שגעון..
גם למי שלא יודע כל מי שבעל סמרטפון בעל קישורית לאינטרנט יכול בכמה שלבים להפוך תנייד לשלט עם מסך מגע

Murdock, בסופו של יום זה סטרימר ולא חתונה קתולית.. קנה ותהנה חבל לך על הזמן.. פופקורן שוב רק בגלל ה-NMT לא מציע להתקרב אליו.. כל מי שעובד עם סטרימר בעל מעבד רילטק יודע מה זה מהירות תגובה ואקסטרימר העלו SDK איכותי למעבד זה בשונה מפופקורן שהכל רץ לאטטטט ב-NMT בשביל כולה לראות סרט מהרשת... אין הגיון.. ג'וקבוקס.. באמת מעניין אותך?? אותי לא.. שמתי בכל תיקייה של סרט תתמונה של הסרט עם תקציר ועובד תענוג.. לא מוצא עניין בג'וקבוקס אבל אולי אצלך זה אחרת.
נכתב ב- 06/06/2011, 21:20
נכתב ב- 06/06/2011, 21:56
המוצר נחשב טוב, אבל אפשר גם להתקין אותה על כל מחשב שאתה רוצה בלי לקנות תקופסא שלהם.מה עם Boxee Box? שווה משהו? למישהו יש?
BOXEE גם אוספת תוכן חינם רק חבל שבישראל אפשר לראות רק southpark..
נכתב ב- 06/06/2011, 22:07
אם זו הייתה אופצייה, הרי שהאנשים כאן באשכול היו כבר משתמשים במחשב כמדיה סנטר (עם שלל התוכנות המתחרות ב-Boxee).
אני מדבר על המוצר (ה-Box): החומרה והיכולות שהוא מספק בהשוואה למזרימי המדיה האחרים בשוק.
נכתב ב- 06/06/2011, 22:28
http://www.engadget....-d-link-review/אני לא מדבר על התוכנה אותה אפשר להתקין על כל מחשב.
אם זו הייתה אופצייה, הרי שהאנשים כאן באשכול היו כבר משתמשים במחשב כמדיה סנטר (עם שלל התוכנות המתחרות ב-Boxee).
אני מדבר על המוצר (ה-Box): החומרה והיכולות שהוא מספק בהשוואה למזרימי המדיה האחרים בשוק.
הכתבה די ישנה ומאז יש הרבה ויותר תוכן ותמיכה בשירותים כמו Netflix, אבל זה לא מה שישפיע על מי שקונה בארץ כי גם ככה אין גישה לתכנים האלה.
אבל כמו שהם ציינו בכתבה בעוד 100$ אתה כבר יכול לקנות לפטופ שיריץ BOXXE XBMC או כל מדיה סנטר שתבחר..
נכתב ב- 07/06/2011, 00:30
אני זוכר שכשאני רציתי לראות שידורים ישירים של הליגה האנגלית בטלוויזיה דרך האקסטרימר, נאלצתי להסתבך עם אתר כלשהו שעושה קבצי RSS, ולערוך משהו בתיקיה של האקסטרימר, כי האקסטרימר פשוט סירב לנגן את הMMS.
בסוף, דרך אגב, הצלחתי.
נכתב ב- 07/06/2011, 04:23

נכתב ב- 17/06/2011, 13:08
BeBest, האקסטרימר תומך בקבצי MMS ו-PLS תצטרך למצוא אותם דרך גוגל ולזרוק ל-DOK או בשיתוף וזה עובד שגעון
יש לך גם בפורומים של אקסטרימר חברים שהעלו פאקים של תחנות רדיו ישראליות... הצלחתי להריץ יפה מאוד גלגלץ ועוד תחנות בשיטה זו ועובד שגעון..
גם למי שלא יודע כל מי שבעל סמרטפון בעל קישורית לאינטרנט יכול בכמה שלבים להפוך תנייד לשלט עם מסך מגע
Murdock, בסופו של יום זה סטרימר ולא חתונה קתולית.. קנה ותהנה חבל לך על הזמן.. פופקורן שוב רק בגלל ה-NMT לא מציע להתקרב אליו.. כל מי שעובד עם סטרימר בעל מעבד רילטק יודע מה זה מהירות תגובה ואקסטרימר העלו SDK איכותי למעבד זה בשונה מפופקורן שהכל רץ לאטטטט ב-NMT בשביל כולה לראות סרט מהרשת... אין הגיון.. ג'וקבוקס.. באמת מעניין אותך?? אותי לא.. שמתי בכל תיקייה של סרט תתמונה של הסרט עם תקציר ועובד תענוג.. לא מוצא עניין בג'וקבוקס אבל אולי אצלך זה אחרת.
וואלה אחי לא ידעתי תודה על המידע

אבל השאלה היא אם יש אפשרות להוסיף את זה קבוע לרשימה שלהם (למרות שגם בדרך של לשים קבצי PLS בשיתוף זה אחלה

נכתב ב- 17/06/2011, 19:23
נכתב ב- 17/06/2011, 20:25
בכל מקרה, אחרי ששיניתי את הסיומת של הקובץ לPLSX זה עובד

1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים