עזרה וייעוץ מבעלי הסטרימרים!
נכתב ב- 01/06/2011, 15:37
מס' שאלות: הזרמת מדיה "כבדה" (1080P X264) בצורה אלחוטית ללא תקיעות, האם יש חיה כזאת? כי אני מבין שאין, עפ"י HOMETHEATER. כרגע יש לי ראוטר בתקן G, אשר בהזרמת מדיה בצורה אלחוטית (סטרימר מובנה בטלוויזיה) מקרטע גם בקבצים היותר קלים שיש לי. בחיבור חוטי אין קרטוע כלל בקובצי 720P, אך בקובצי 1080P X264 יש קרטועים, אם כי הרבה פחות ממקודם. למרות זאת, הקבצים הללו לא ברי צפייה כי זה לא משהו נסבל לדעתי.
אז אני אשמח לדעת אם אפשר לצפות בקובצי 1080P X264 בסטרימר, לא משנה אם בחיבור חוטי או אלחוטי, ללא תקיעות וקרטועים כלל.
נכתב ב- 01/06/2011, 15:48

נכתב ב- 01/06/2011, 16:39
והוא מריץ לי בחיבור חוטי 720P 1080P MKV בצורה חלקה..
-
נכתב ב- 01/06/2011, 16:43
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 01/06/2011, 17:15
אני יגיד לך דוגרי , עדיף לחבר כונן חיצוני וככה
לראות תסרטים/סדרות שלך

בהצלחה ברכישה.

משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.
נכתב ב- 01/06/2011, 17:37
המלצתם על ה-XTREAMER SIDEWINDER, אבל קראתי עליו ביקורות שהוא לא משהו. למשל מישהו כתב שהוא כל הזמן נתקע, שהוא מתחמם יותר מדי, שהוא מתרסטט מעצמו. ובעצם, כל מני תופעות מוזרות, שונות ומשונות שכאלה. האם גם לכם קורות התופעות הללו? כי אני לא רוצה לראות סרט או פרק בסדרה ושפתאום ההדגם הנל" של האקסטרימר יפסיק באמצע.
אני רואה שכיום הדגם הזה נמכר מראש עם צלעות הקירור, כיוון שהוא אכן מתחמם יותר מדי. זה פותר את בעיית ההתחממות, התקיעות והקפיאות של המכשיר וכיוצא בזה?
אגב, שאלה חשובה מאוד מבחינתי: אפשר להריץ קדימה ואחורה סרטים "מוזרמים" בחיבור חוטי או אלחוטי? וחשוב לא פחות, האם יש אופציה לקפוץ לזמן ספציפי בקובצי וידיאו השונים?
נכתב ב- 01/06/2011, 18:24
ויש לך מערכת מושלמת, חצי מחיר והרבה הרבה יותר טובה מכל הסטרימרים בשוק.
נכתב ב- 01/06/2011, 18:41
נכתב ב- 01/06/2011, 18:50
בגרסאות התוכנה הראשונות באמת היו כמה באגים מעצבנים, אבל נכון להיום (גירסה 2.7), כל הבאגים תוקנו ואני מרוצה ממש.
חיברתי את האקסטרימר לרשת בחיבור חוטי, והוא מריץ סרטים באיכות 1080p בצורה חלקה, בלי תקיעות בכלל.
יש לו גם אפשרויות מגניבות כמו Jukebox, שבעצם זה סידור נוח של סרטים, וגם VOD, צפייה ישירה והדפדוף מתבצע באקסטרימר עצמו (כולל אתר ישראלי). הVOD מאוד שימושי בסדרות ישראליות.
אני מאמין שתהיה מרוצה.
נכתב ב- 01/06/2011, 18:51
אפשר להריץ קדימה/אחורה וגם לקפוץ לנק' זמן (יש גם כפתור שמריץ 30 שניות קדימה , 10 אחורה למשל)
בחיבור חוטי אפשר להריץ 1080P חלק ללא שום בעיות.
אני עם חיבור אלחוטי בתקן N מצליח להריץ 720P עם תקיעות קטנות, בכל אופן בחיבור חוטי הכל רץ חלק.
יש ממשק בעברית, יש עידכוני תוכנה , בקיצור ממש מומלץ!
נכתב ב- 01/06/2011, 18:51
כל הסרטים שאני מוריד אני רואה דרכו.
ואני לא מציע לך לבנות על ההמלצה שרשמתי למעלה, כי זה תלוי בכל מיני גורמים גם כמו ה-BITRATE, הראווטר וכו',
לכן אני ממש לא מציע לך להסתמך ב-100% על ההמלצה שלי כי חבל שפתאום יקרה איזה פאק והסרטים יקרטעו לך.
תאמין לי כונן קשיח חיצוני זה הדבר הכי נוח שיש, אתה מחבר אותו ל-XTREAMER ועוזב אותו שם בשקט. אתה יכול אפילו להעביר סרטים אליו דרך המחשב ישירות (רק צריך להדליק את ה-Xtreamer קודם.)
בהצלחה, ושוב, תקנה כונן קשיח חיצוני

-
נכתב ב- 01/06/2011, 18:58
חיבור חוטי הוא בדרך כלל 100 מגהביט, לפעמים יותר.
אין שום סיבה שסרטי 1080p, אפילו כאלה ששוקלים 16 ג'יגה, יקרטעו.
נכתב ב- 01/06/2011, 20:09
עדיין עדיף דיסק קשיח חיצוני אני חושב..
-
נכתב ב- 01/06/2011, 20:51
נכתב ב- 01/06/2011, 21:03
כי סטרימר מובנה של טלויזיה , זה חרטא אחד גדול!אז מוזר שהיה קרטוע בסטרימר המובנה של הטלוויזה, בקובץ 1080P X264 (בחיבור חוטי כמובן).
אל תבנה על זה בכלל .
כמו שאמרו לך, תרכוש לך כונן חיצוני של 2TB
תאמין לי לא צריך יותר מזה , חבר לאקסטרימר וזהו זה!
XTREAMER SIDEWINDER , לא מתחמם בכלל ..
הדגם ה-1 היה בעייתי , אבל כעת יש לך מכשיר מצויין ..
לא נתקע ולא כלום , כולו 600 ש"ח ..
למה אתה צריך את הפופקורן ? שהוא יותר יקר
ותאמין לי מה שעושה XTREAMER SIDEWINDER
עושה את אותו הדבר מהפופקורן.

משתמש זה הינו גנב. הנהלת האתר אינה אחראית לחפצים אישיים של שאר המשתמשים.
משתמש זה הינו עילג. הנהלת האתר אינה מתחייבת לפצות את קהל הגולשים על הזמן שייאבד בניסיונות להבין הודעות מאת משתמש זה, וכן אינה מתחייבת כי ניסיונות אלו יישאו כל פרי.
נכתב ב- 01/06/2011, 21:19
נראה לי ב-100 שקל הפרש כלפי מעלה אבל יש לך בפנים דיוידי שתומך ב-MKV וב-BD ISO!! וזה גם סטרימר עם יכולות מתקדמות יותר מהסייד ווינדר מבחינת חומרה
חשוב על הכל ידידי, מלבד זאת האקסטרימר סייד ווינדר יספק לך תצרכים מניסיון, הוא מריץ FULLHD בלי גמגום אחד ברשת קווית ובאלחוטית יצא לי להתקל בהרצה של 16 ג'יגה+ גם את אווטר הצלחתי אלחוטית בתקן N

אם אתה צריך פירוט/עזרה/שאלה פנה אלי לפרטי ותקבל הכל לפני הרכישה.
פופקורן אני לא ממליץ ממשק NMT חרא ומעצבן שלא לדבר על איטיייי
ולמשתמש שאמר ש-HTPC עם בוקסי עולה יותר זול.. תביא לי אני קונה ממך עכשיו.. תביא HTPC עם חומרה זהה לאקסטרימר שיודע להריץ HDFULL וקבצי בלוריי בלי לגמגם אני קונה!
נכתב ב- 01/06/2011, 22:16
גם אני קניתי בקיץ הקודם טלוויזיה עם סטרימר מובנה (פיליפס 8400).אז מוזר שהיה קרטוע בסטרימר המובנה של הטלוויזה, בקובץ 1080P X264 (בחיבור חוטי כמובן).
בהתחלה בניתי על ניגון קבצים דרך הסטרימר המובנה, אבל היה הסרטים קרטעו.
אחרי כמה זמן קניתי את האקסטרימר, והוא מנגן חלק ללא הורדת איכות כל סרט שרק תבחר, אתה רק יכול לבחור איך אתה מעדיף לראות את הסרטים, דרך הרשת או עם USB. אין הבדל של ממש, תבחר במה שיותר נוח לך.
נכתב ב- 02/06/2011, 00:28
אם אתה רוצה לקחת על עצמך פרויקט, ולהשקיע קצת יותר כסף, אני ממליץ לך בחום על להרכיב מחשב HTPC. יש הרבה תוכנות טובות שמנהול את המדיה שלך זה הרבה יותר דינאמי ומפותח מכל סטרימר שיש היום. ז"א היום אם אתה קונה אקסטרימר אתה נתקע איתו, אין לך מה לעשות אתה חייב לחכות לעדכונים שלהם שלך תדע עד מתי ימשיכו.
כשיש לך HTPC אתה יכול להתקין עליו מה שאתה רוצה, מרגע לרגע לעבור לתוכנה אחרת. הרבה יותר דינאמי, מפותח ופחות תלות בחברות מסחריות.
אם אתה מחפש חיים קצת יותר קלים, אז תקנה סטרימר. איזה? את האמת שאני לא יודע, אבל יש לי את ה- Xtreamer Pro ואני יכול לספר לך עליו קצת:
סה"כ, לקחתי את ה- PRO ולא את ה- SIDEWINDER בידיוק מאותן סיבות שהצגת. גם אני קראתי שהוא יותר חלש, מתחמם, נתקע וכו'... החלטתי לא לעשות לעצמי חיים קשים בשביל 100 שקל. את האמת? אין לי מושג אם יש הבדל, בנתיים אין לי יותר מדי בעיות.
עכשיו, בקשר ל- Xtreamer בכלל... תשמע, סה"כ הוא עושה את העבודה. פותח כונן על המחשב עם הסדרות, סרטים והמוזיקה שלך משתף אותם ברשת, מחבר כבל רשת (הראוטר שלי אישית מאוד חלש, ואפילו לא חשבתי על לעבוד בצורה אלחוטית. אם אתה שואל אותי, עדיף לך לשים כבל קבוע מחובר לסטרימר פחות כאבי ראש) וכל המדיה שלך על המסך בסלון. העניין היחיד הוא שלאקסטרימר כרגע אין Jukebox וכל הקטע של הפרוייקטים מהצד כמו ה- xLive, ה- Jukebox וכו', פגומים ברמות מטורפות ואתה רק מקבל מזה עצבים.
כמו שאמרתי, סה"כ האקטרימר עושה את העבודה שזה להזרים את המדיה לסלון בלי תקיעות תרגום תקין והכול. אבל אם אתה שואל אותי, ה- Jukebox נותן חוויה כזאת שאסור לוותר עליה.
אומרים שבזמן הקרוב הולכת לצאת קושחה מס' 3 ושם יהיה Jukebox מובנה, וכל הממשק הולך לעבור מהפך אדיר ממש כאילו כתבו את כל המערכת הפעלה מחדש. בנתיים זה הולך ומתעכב.
חוץ מזה, אל תשכח שיש לך את פורמט התרגומים החדש, שב- HTPC אתה מריץ אותו כמו כלום, לעומת סטרימרים שלא תומכים, וגם אלו שהיה אפשר להפעיל בהם את התרגום בקומבינה גם כבר לא רלוונטי.
לסיכום, כבעל Xtreamer Pro, אם אתה שואל אותי אם הייתי צריך לקחת החלטה מה לעשות, הייתי הולך על HTPC.
אבל שוב, זאת דעה אישית, אני בטוח ש- HTPC זה קצת יותר כאב ראש, אבל לפי דעתי זה שווה את זה ובטווח הארוך גם לפי דעתי יוצא אולי יותר זול ומשתלם.
אולי כדאי לך לחשוב בכיוון של Xtreamer Ultra שזה גם HTPC בעצם.
מקווה שעזרתי פחות או יותר.
נכתב ב- 02/06/2011, 00:34
השאלה אם ההבדל במחירים מייצג את ההבדלים בינו לבין הסטרימר.
לדעתי, סטרימר כדאי הרבה יותר, מכשיר פונקציונלי שעושה את העבודה שלו ויותר מכך, במחיר סביר.
נכתב ב- 02/06/2011, 00:50
מצד אחד, רובכם מהללים את ה-XTREAMER SIDEWINDER. לעומתכם, אפשר לומר שדי קוטלים את הדגם בביקורות ב-ZAP. כל אחד ואחד מדבר מניסיון כמובן, אז קשה לדעת אם אפול על מכשיר טוב או לא. על פניו נראה שיש לא מעט בעיות עם הסטרימר הזה ולאו דווקא מבחינת הזרמה, אלא מסיבות אחרות כגון קפיאות של המכשיר, צורך בהוצאתו מהחשמל וחיבור בחזרה על מנת שיחזור לתפקד, וכיוצא בזה (כלומר עוד תופעות שונות ומשונות).
ניתן להבין גם שה-Jukebox די צולע. Elico A ציין זאת וציינו זאת גם באחת הביקורות בזאפ ("Jukebox איטי להחריד"). מישהו מכאן נתקל בתופעות הנ"ל? האם התופעות הללו מתרחשות גם ב-XTREAMER PRO? אני תוהה כיוון שיש לו חומרה טובה יותר, אז לכאורה יש לו פוטנציאל לתפקד יותר טוב מהבחינות הללו.
לגבי כל מי שהציעו HTPC: ראשית, ממש לא בתקציב שלי. שנית, אני מאמין שסטרימר יהיה הרבה יותר נוח עבורי.
תודה רבה לכל מי שעזר עד כה!
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים