שמע אם אתה נמצא בסיטואציה שאתה רואה אדם בחוסר אונים תקוע וזקוק לעזרה הדבר הטבעי והאנושי שיהיה לעשות זה לתת לו במידת האפשר
ראיתי לצערי לא פעם ולא פעמיים אנשים נוכלים המנצלים טוב לב זה למטרות זדון - אין כל מקום להכליל את כל החסרי אונים בקטגוריית נוכלים.
הוא איים עלייך כי זו הדרך שלו לשחרר תסכול... כן ערס.. אבל עם זאת אם היה לך את הכסף באמת והמצב שלו היה עגום אני יכול להבין את הצד שלו ואף להצדיק... יש מצב שלגלגת עליו עם חברך? יש מצב שזה מה שנתת לו להרגיש ולכן איים עלייך? אל תשכח שהוא עם החברה שלו ואתה עם חבר שלך מחרטטים אותו כשהוא יורד על 4 בשביל מה 12 שקל?? לטרמפ אתה צודק גם אני לא הייתי מעלה אותו.. אולי הוא גנב? אולי נרקומן? אבל אני לא חושב ש-12 שקל שיכלו לעזור לו היו מורידים מכבודך... אם היית במצב שלו אני לא חושב שהיית רוצה לגמור ככה
שים לב שלא קיבלת דקירה או אגרוף לפנים... הוא איים עלייך כדי לנסות להרתיע ולהשיג את מבוקשו ולא לצאת אפס מול חברתו ואתה נתת לו ההפך..
בקיצור לא יפה BeBest... מקווה שלהבא שאדם פושט יד ברחוב תוכל לתת יותר מעצמך... זה מרגיש טוב וזה לא להחשב פראייר ממש לא.
אני גם מציק לילדים יותר "קטנים" ממני בתיכון , ואני בטוח שכולם עושים את וכל אחד עשה את זה וכל אחד ימשיך לעשות את זה , כדי לשחחר את התסכול מ"גדולים" יותר שמציקים לך.
זה עושה אותי ערס? זה עושה כל אחד לערס?