האם subscenter נותן עדיפות לתרגומים של Q?
נפתח על-ידי
RuinSain
, 19/02/2012, 01:43
65 תגובות לנושא זה
נכתב ב- 21/02/2012, 06:26
אני לא מנסה לרמוז, אני אומר בבירור, שמי שלא מפרסם תרגומים שלא יבוא לספר לנו כמה קל לדאוג להפיץ אותם.
צוות IDXfree
נכתב ב- 29/02/2012, 06:10
ותודה לזרזב-חוטם על תרומתו לליבוי האש:

צוות IDXfree
נכתב ב- 29/02/2012, 18:34
אכן מצב קשה. בא להטיף לנו אבל מסנכרן בלי אישור ומוחק קרדיט. אחלה אנשים יש לנו כאן.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 23/04/2012, 04:48
כמה בולשיט במקום אחד, או מיי...שורה תחתונה, ועליה אני לא מתכוון להתווכח - זו זכותו המלאה של כל אתר להעדיף תרגום אחד על פני השני. זה אתר פרטי וזכותו לקבל החלטות פרטיות כמו ההחלטה הזאת.
ומה עם זכותם של המתרגמים? שאלת את עצמך את זה?
ואם הם בוחרים שתרגומם לא יעלה בסאבסנטר וכן באתרים אחרים, האם האתר יכבד את זה? לא, הוא יצפצף עליהם ויעשה בהם כבשלו.
למה אתה חשוב שזה בסדר להרוויח על חשבון גבם של מתרגמים מסכנים, ולאחר מכן להשליכם לכל הרוחות?
להתנהג אליהם ואל תרומתם בצורה מחפירה, כשזה כבר לא תואם את מטרותיך. איזה מן בן-אנוש מתנהג כך? בושה וחרפה.
זכותם לעשות ככל העולה על רוחם, ולעזאזל עם זכויותיהם של אחרים??? זה מה שבאת לטעון?!
נשמע כאילו אתה מנסה לסנגר על "זכויותיהם של סאבסנטר", רק כי אתה מנסה להגן על הפוזיציה שלך ועל התעדוף ש-Q נהנים ממנו כרגע.
אתה נמהר יותר מדי להגן על זכויותיהם של מנוולים, שסאבסנטר ישכרו אותך בתור הפאבליק דיפנדר שלהם.
אם הגלגל היה מתהפך וצוות Q היה זה שמופלה לרעה, היינו כבר שומעים אותך מזמר שירה אחרת. אתה אדם צבוע.
אני לא מחפש את תגובתך, ואין צורך להגיב. לדבר איתך זה לדבר אל שוקת שבורה.
נכתב ב- 23/04/2012, 10:33
מה? עכשיו תתחיל להקפיץ אשכולות ישנים ולגרור גם אותם לריב ומזבלה?כמה בולשיט במקום אחד, או מיי...
שורה תחתונה, ועליה אני לא מתכוון להתווכח - זו זכותו המלאה של כל אתר להעדיף תרגום אחד על פני השני. זה אתר פרטי וזכותו לקבל החלטות פרטיות כמו ההחלטה הזאת.
ומה עם זכותם של המתרגמים? שאלת את עצמך את זה?
ואם הם בוחרים שתרגומם לא יעלה בסאבסנטר וכן באתרים אחרים, האם האתר יכבד את זה? לא, הוא יצפצף עליהם ויעשה בהם כבשלו.
למה אתה חשוב שזה בסדר להרוויח על חשבון גבם של מתרגמים מסכנים, ולאחר מכן להשליכם לכל הרוחות?
להתנהג אליהם ואל תרומתם בצורה מחפירה, כשזה כבר לא תואם את מטרותיך. איזה מן בן-אנוש מתנהג כך? בושה וחרפה.
זכותם לעשות ככל העולה על רוחם, ולעזאזל עם זכויותיהם של אחרים??? זה מה שבאת לטעון?!
נשמע כאילו אתה מנסה לסנגר על "זכויותיהם של סאבסנטר", רק כי אתה מנסה להגן על הפוזיציה שלך ועל התעדוף ש-Q נהנים ממנו כרגע.
אתה נמהר יותר מדי להגן על זכויותיהם של מנוולים, שסאבסנטר ישכרו אותך בתור הפאבליק דיפנדר שלהם.
אם הגלגל היה מתהפך וצוות Q היה זה שמופלה לרעה, היינו כבר שומעים אותך מזמר שירה אחרת. אתה אדם צבוע.
אני לא מחפש את תגובתך, ואין צורך להגיב. לדבר איתך זה לדבר אל שוקת שבורה.
אתה באמת טרול.
- HomerSimpson אוהב את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים