dvodvo123, אני בטוח שתהנה.
לאחר צפיה בטרילוגית שודדי הקאריביים ובכמה סרטים של ג'וני דפ, התחלתי די להיות מעריץ שלו.
החלטתי להתחיל בלראות את הסרטים שלו, אהבתי סרטי אימה, וסרט אימה עם ג'וני דפ התלבש מצוין.
אז הלכתי על "ממעמקי הגיהנום".
"ממעמקי הגיהנום" הוא סרט אימה לא לילדים עם ג'וני דפ כמובן. ג'וני דפ משחק בלש בשם הסקוטלנד יארד החוקר את עלילותיו
Spoiler
. הוא מתחבר לזונה (לא בגלל מה שאתם חושבים
Spoiler
. הסקוטלנד יארד, חוקר בצורה טובה מאוד. הוא מצליח לעלות על פרטים חשובים במציאת הפושע רק בעזרת אשכול ענבים וגודל החתך בשיסוף הגרון.אז, הוא עולה עך כך שהפושע הוא איש משכיל ועשיר - מה שמוביל ל
Spoiler
.הסוף הוא (כמובן שברקע שחור)
Spoiler
.כל השחקנים, שיחקו רציני ומצוין. משחק מדהים של ג'וני דפ.
הסרט מלא דם, שיסופי גרונות, חתיכת ראשים, גופות מקוצצות, וכמובן ג'וני דפ! מה עוד יכולם לבקש מסרט אחד!
הסרט בנוי בצורה מעולה, אין קטעי שיעמום. הוא לא סרט אימה מבהיל, הוא סרט מתח עם קטעי שיסוף גרונות.
בסרט, אין צינזוריה בשני הנושאים. גם בעיסוק הזונות וגם ברציחת הזונות.
לפי דעתי קצת הגזימו אם כל הדם שנשפך, אבל הסרט טוב, מאוד מותח, ואם אתה אוהב את הסגנון ואת ג'וני דפ הוא אדיר.
אף פעם לא פחדתי או נבהלתי מסרטי אימה, ורק הסרט הזה טיפה הצליח לגרום לי להיבהל בקטע מסוים.
אבל אל תקחו דוגמא ממני, אני ראיתי הצעקה בכיתה א'.
הפסקול של הסרט, הוא הפסקול היחידי שמתאים לסרט אימה ומתח, מבין הרבה סרטי אימה שבהם התאכזבתי מהפסקול.
ולסיכום:
הסרט טוב לאנשים רגילים, ומצוין לאוהבי סרטי מתח ואימה. סרט מאוד מומלץ לאוהבי הסגנון. אם אתה לא אוהב את הסגנון - אל תראה.
הציון שלי הוא 7/10. סרט טוב, שחקנים טובים, עלילה מוגזמת.