כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872
לא היה לי כוח בשבת לעשות את הביקורת על "הלבוי". מחר או מחרתיים אראה שוב את הסרט ואכתוב.
ועכשיו לביקורת:
ZIPC ביקורות בע"מ מציגים:
ביקורתו של ZIPC
בבמויו של ZIPC
ובכיבו של ZIPC
ביקורת על "טום וג'רי - אגדת מפצח האגוזים"
כתיבת התסריט ZIPC
אני חולה על טום וג'רי. בחיים לא אצליח להיגמל ממצוירים, בעיקר לוני טונס וטום וג'רי. טום וג'רי זה פשוט הדבר הכי גאוני שיש. אני יודע שזה נשמע לילדים קטנים אבל זה לא רק. טום וג'רי מתאים לכל הגילאים, וגם יצחיק בכל הגילאים. ועכשיו, לסרט החדש. טום וג'רי רצו לעשות גירסא משלהם ל"מפצח האגוזים". כמובן שבמהלך כל הסרט שומעים את המנגינות מ"מפצח האגוזים". ג'רי, אוהב הצגות תיאטרון. וגם בלט. הוא רוצה ללמוד לרקוד, ואז הקסם מגיע מהשמים ומלמד אותו לרקוד, ומחיה את כל הבובות בתיאטרון ויוצר להם ממלכה. מלך החתולים, שאחד מעבדיו הוא טום, רוצים להשתלט על הממלכה ומצילחים. ג'רי, משרתו העכבר, בובה וסוס צריכים להגיע ליוצר הצעצועים כדי שהוא יעזור להם להחזיר את הממלכה אליהם. בזמן שהם מחפשים את יוצר הצעצועים, מלך החתולים שולח צבא ובראשו טום להרוג את ג'רי כדי שהממלכה תישאר שלהם.
העלילה לגמרי לילדים, אבל הביצוע לא. הביצוע היה די טוב, אבל לא כמו שציפיתי לו. אני ציפיתי לכל הזמן מרדפים בין טום וג'רי, כמו בסרטים הקודמים. אבל מה שקיבלתי היה ברובו "ג'רי מנסה להגיע אל יוצר הצעצועים" ולא "טום מנסה ולא מצליח בגלל שג'רי משגע אותו לתפוס את ג'רי". חמש הדקות הראשונות זה הסברים והקמת הצעצועים והממלכה לתחיה, אז חמש דקות של טום נלחם בג'רי, אז 15 דקות של ג'רי מנסה להגיע אל יוצר הצעצועים, ואז מתחיל הקטע הטוב. מאז, כל הזמן מרדפים של טום וג'רי, ולפי דעתי, מבין הטובים שהיו להם. המרדף שהכי אהבתי, הוא כאשר טום וחיליו נכנסים לתוך עצים וככה עוקבים אחרי ג'רי וחבורתו. ג'רי משגע אותם שמה שפשוט נחנקתי מרוב צחוק. היה צריך לכתוב הערת שולים, "תקחו נשימה עמוקה לפני הקטע הבא". יש עוד מרדף גדול, הם צריכים לעבור מעל שקע בעומק עצום, וטום וחיליו מנסים לגרום להם ליפול. פשוט עוד חמש דקות שלא תצליחו לנשום בהם. ואז, הקרב הגדול. לא אגיד מי נגד מה ואיזה צבא בגלל שזה יהרוס לכם הכל, אבל אני חייב להגיד שזה היה פשוט קורע מצחוק.
ועכשיו, הסאונדטראק. בטח כולכם מכירים את המנגינות של "מפצח האגוזים". בסרט, הצליחו לשלב בכל מצב את המנגינות מ"מפצח האגוזים". למרות שהיו הרבה קטעים לא קשורים שעשו רק כדי להראות שזה עם מנגינות מ"מפצח האגוזים", הצליחו לשלב אותם ממש.
ועכשיו, הסיכום.
הסרט היה ממש טוב, למרות שבאמצע זה מתחיל לשעמם, אחרי זה יש את מרדפי טום וג'רי מבין הטובים.
הציון שלי הוא 9 מתוך 10.
נהנתי מכל רגע, רק חבל שנגמר כל כך מהר (רק 45 דקות...).
הפקתה של חברת ZIPC ביקורות בע"מ:
בימוי: ZIPC
כתיבת תסריט: ZIPC
שחקנים: ZIPC
הבאה לפורום זה והכנה לשידור: ZIPC
עריכה: ZIPC
תודות מיוחדות: למשה על הפינה.
ZIPC עוד יחזור בביקורת על "הלבוי" במעד סוף השבוע הזה.
כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת:
http://www.qsubs.net...showtopic=13872
ביקורת - "טום וג'רי - אגדת מפצח האגוזים"
נפתח על-ידי
ZIPC
, 30/06/2008, 15:59
2 תגובות לנושא זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים