עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ביקורת – "הלבוי"

• אנא התחבר בכדי להגיב
6 תגובות לנושא זה

#1 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:15

כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872
לפני תחילת הביקורת, אני רוצה להגיד תודה למשה. דבר ראשון, הוא פתח לי את הפינה. דבר שני, בכל הביקורות האחרונות, הוא עוזר לי לשפר את הביקורות ומתקן את שגיאותיי. תודה רבה משה! אין כמוך!
ועכשיו, לביקורת:

תמונה שפורסמה

לכבוד הסרט החדש החלטתי לראות את הישן שוב.
הנאצים ובראשם כמובן היטלר, הבינו שהם עומדים להפסיד. היטלר ביקש מאיש אשר טוען שהוא "בא מהגיהינום" לחולל נס כלשהו, כדי לגרום לנאצים לנצח. הוא מחליט לפתוח שער לגיהינום, והלהקים לתחייה את המפלצות הרעות ששוכנות שמה ולהשמיד את העולם. יחידה צבאית מאמריקה נשלחת לעצור אותם. הם עוצרים אותם, אבל השער היה פתוח מספיק זמן כדי שמשהו יעבור דרכו, משהו כמו קופיף אדום עם יד שיותר גדולה מכל גופו. והקופיף הזה עבר. האיש שפתח את השאר מת. היחידה האמריקאית מחליטה לגדל את הקופיף, ולהפוך אותו ל"לוחם ברשע" בשעת צרה של אמריקה.
שעת הצרה הגיעה, הקימו לתחייה את האיש שפתח את השער, והוא מחייה צבא מפלצות יחד עם איש מת שגדלות לו חרבות על הידיים.
עד עכשיו, העלילה נשמעת כמו קומיקס רגילה ומטופש.למרות זאת, הביצוע, דווקא די טוב.

בסרט אתה לא יכול למצמץ, כל שניה חשובה. בכל שניה או שיש איזה קטע אקשן אדיר או שמסבירים משהו על העלילה. פשוט אתה לא יכול למצמץ אפילו.
קטעי האקשן, היו ממש טובים. אולי "הלבוי נלחם במפלצות" לא נשמע טוב, אבל עדיין יצא להם ממש טוב.
האפקטים, היו מבין הטובים שראיתי, ממש טובים! בגירסאת ה-HD, פשוט הלבוי יצא לי מהמסך, הוא נראה ממש אמיתי! הכל נראה שם כמו תלת-מימד!
היה ממש קשה להאמין שהסרט היה עם אנשים, זה היה נראה כאילו זה באמת יצור כלשהו מהגיהינום.
הסאונד-טרק, היה גם די טוב. הוא לא היה סאונד-טרק רגיל ששמים בסרטי קומיקס של לוחמה במפלצות, אלא טוב יותר.
כבר קרה לי בהרבה סרטים שבאותו סגנון שפשוט חשבתי שהסאונד-טרק שלהם הוא אותו דבר. כאן, הסאונד-טרק היה שונה לגמרי מכל סרט קומיקס אחר שראיתי.
האיכות - זה סרט ששווה לראות ב- HD. בכל סרט אפקטים ומפלצות, חייבים HD. ה-HD גורם לסרט להיראות ממש כמו תלת-מימד. אם אתם לא רוצים HD בגלל המשקל, לפחות אל תראו ב-DVDRip שהסאונד שלו MP3. זה פשוט יהרוס לכם. ב-HD היה AC3 5.1 וכל הבית שלי רעד. חייבים לראות סרט כזה לפחות ב-AC3, אם ב-HD או לא זו כבר בחירה שלכם.

לסיכום, הסרט טוב מאוד. אקשן טוב, עריכה טובה, אפקטים טובים.

הציון שלי הוא 8/10, היה ממש טוב.

את השני אראה בטיול שלי לאמריקה, אכתוב עליו יחד עם כל סרטי הקיץ כשאחזור (אף-פעם לא ימאס לי להשוויץ בזה).

(עריכה של משה: שוויצרררררר!!!!)

כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872

#2 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:37

את השני אראה בטיול שלי לאמריקה, אכתוב עליו יחד עם כל סרטי הקיץ כשאחזור (אף-פעם לא ימאס לי להשוויץ בזה).

שוויצר!!!!!
אין מה להגיד על הסרט, בין הטובים שראיתי, גילרמו דל טורו יודע מה הוא עושה.
חבל שאין לי טלוויזיה עם HD, אין מה לעשות. את הסרט השני כמובן שאראה בקולנוע ביום שזה יצא.
אין מילים על הסרט, אני חושב שאפשר לראות אותו הרבה פעמים בלי שימאס ממנו.
לכל מי שמעוניין יש גם סיכוי גדול שיהיה סרט שלישי.

עריכה:

ידעתי ששכתי משהו!
רציתי לציין משהו קטן על הדמויות בסרט הזה.
"האיש שטוען שבא מהגיהנום" הוא גריגורי רספוטין, אם תבדקו היה אדם אם השם הזה, אשר נחשב למיסטיקן.
השער אשר נפתח הוא לא לגיהנות אלא למימד אחר, המטרה היית להבאי את אוגדרו ג'האד (Ogdru Jahad), שבעת אלי הקאוס, אל העולם וכך לנצח במלחמה.
דבר קטן אחרון, "האיש שגדלו לו סכינים מהיידים" נקרא קרל רופרצ'ט קרואינן (Karl Ruprecht Kroenen), הסכינים פשוט נמצאים תחת לשרוול שלו, כך שלא רואים אותם, כשהוא רוצה להשתמש בהם הוא מוצאי אותם והם יוצאים ישר לידיים שלו והוא מוכן להילחם, או יותר נכון להרוג, שכחתי לציין שהוא רוצח?

לכל מי ששואל את עצמו, לא אני לא זכרתי את כל השמות, כעיקרון זכרתי מה היה בסרט ורציתי לתקן כך שאולי אנשים יוכלו להבין קצת יותר ,בדקתי את השמות כדי להיות בטוח ולאחר מכן תרגמתי אותם.

#3 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:39

אני חושב שאפשר לראות אותו הרבה פעמים בלי שימאס ממנו.

ראיתי אותו כבר יותר מ-20 פעם, עדיין לא נמאס לי.
הייתה תקופה שראיתי אותו כל שבוע.

#4 Junebug

Junebug

• רשומים
  • 1,688 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:40

העלילה נשמעת מטומטמת אבל דל טורו ביים את זה אז חייבים לראות......

תודה

#5 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:52

העלילה נשמעת מטומטמת אבל דל טורו ביים את זה אז חייבים לראות......

למה מטומטמת? אולי הוא לא הסביר כמו שצריך, אך אם תבדוק במקום אחר אולי זה ישמע לך יותר טוב (ואני מתכוון שתבדוק באתר "סרטים" או בIMDB).

#6 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:53

לירון, אני אף פעם לא זוכר שמות.
אני זוכר את הדמיות לפי הדבר המיוחד שהם או שהם עשו.
לגבי לאן השער נפתח, לא בסוף
Spoiler

וגם
Spoiler

#7 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎01/07/2008‏, ‎11:55

לשם שלו אין קשר למקום ממנו הגיע, הוא הגיע ממימד אחר, העובדה שקוראים לו הלבוי קשורה למה שהוא אמור לעשות אולי, או למה שהוא יכול לעשות, אני לא יכול להגיד לך בוודאות כי לא קראתי קומיקס של הלבוי.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים