סליחה שלאחרונה לא כתבתי ביקורות חדשות, לא היה לי זמן וכוח מהתחלת השנה.

השנה היא 2010. הכלכלה האמריקנית מתמוטטת. האבטלה נוסקת לשיאים חדשים. הפשיעה גואה ויוצאת משליטה. בתי הסוהר מגיעים לנקודת שבירה. תאגידים פרטיים מפעילים את מתקני הכליאה למטרות רווח. בית הכלא "טרמינל איילנד" מעביר קרבות כלובים בשידור חי באינטרנט. אסירים נלחמים עד המוות, ושיעורי הצפייה מרקיעים שחקים. האסירים הם הגלדיאטורים של העידן החדש, ו-"טרמינל איילנד" הוא הקולוסאום שלהם. אך בדומה לאספסוף בעת העתיקה, הצופים המודרניים הופכים משועממים. הם דורשים יותר... וכך נולד "מירוץ המוות". (כן זה מההתחלה של הסרט)
הכירו את מישהו ששכתי איך קוראים לו. המפעל שבו הוא עובד נסגר בדיוק, והוא מגיע אחרי יום עבודה מפרך לאשתו. בזמן שהוא לא ראה את אשתו (אחרי שהוא הגיע הביתה), רוצח רצח אותה, הרדים אותו, שם לו ביד סכין והשפריץ על ידו דם. ותנחשו מי הואשם ברצח. איך ניחשתם, זה הוא. הוא עובר לבית הכלא טרמינל איילנד (כן, זה המקום של מירוץ המוות).
מנהלת המקום, שגם את שמה אני לא זוכר (אבל כולם קראו לה "כלבה" ברוב הסרט) מציעה לו הצעה מעניינת. במירוץ המוות הקודם נהג בשם פרנקלינשטיין מת תוך-כדי ניצחון. הוא היה האהוב ומעורר ההשראה שהצופים הכי אהבו. הוא לבש מסכה כל הזמן בגלל שפניו היו מלאים בצלקות ושריטות. היא מציעה לו להחליף אותו. כמובן שהוא מסרב בהתחלה, אבל אז מגיע החלק המעניין בעיסקה: פרנקלינשטיין ניצח כבר בארבע מרוצים. לפי החוק של מירוץ המוות, 5 נצחונות נותנות לך חנינה. הוא מחליט להשתתף. המירוץ מדרדר לבגידות, שקרים ורצחים.
הסרט מלא מרוצים אדירים. סצנות המרוצים מבין הטובים ביותר שראיתי. אפקטים יותר ממצוינים. כל הזמן עוד אקשן ועוד אקשן, אתה לא נח לרגע. אבל, הסרט טיפה חסר עלילה. את כל מה העלילה שכתבתי זה ה-20 דקות הראשונות, ואז כמעט ונגמרת העלילה ורק מרוצים. הסרט היה צפוי במה יקרה (זה ברור ש
לסיכום, סרט מעולה, הרבה אקשן טוב, אתה לא יכול לנוח לרגע, לא ארוך מדי.
הציון שלי הוא 9 מתוך 10.
ועכשיו לגבי האיכות שקיימת (ה-DVDSCR). התחלתי לראות איתו (בחרתי בגירסא ששוקלת יותר כי היא פחות מפוקסלת), הטיימר מציק בטירוף, הטשטוש של מה שליד הטיימר עוד יותר, ה-"יוניברסל פיקצ'רס" סתם מעצבן. עצרתי אחרי 15 דקות בערך, הלכתי למחשב העבודה שלי, ו:
1) חתכתי את הטיימר המעצבן ואת "יוניברסל פיקצ'רס".
2) שיניתי את הצבעים לגמרי. הצבעים היו אפורים לגמרי, נראה כמעט כמו שחור לבן. האנשים נראו כאילו כל הזמן יש להם בחילה אז הם חיוורים.
3) הגברתי קצת את הסאונד, הוא היה די חלש.
יצא לי תמונה בול כמו של ריפ סופי (חוץ מהקטע שאיבדתי קצת תמונה) וראיתי שוב היום וזה היה הרבה יותר טוב (אני מוכן לתת את הפילטרים ששמתי, אבל אני לא משחרר לאינטרנט). אם לא הייתי עושה את זה, הייתי מחכה ל-HD כי האיכות היא ממש לא איכות של להנות מסרט אקשן.
כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!": http://www.qsubs.net...showtopic=13872