ביקורות ZIPC מציגים:
"ג'יימס בונד: קוואנטום של נחמה"

בביקורת זו יש ספוילרים למי שעדיין לא ראה את קזינו רויאל
אחרי שווספר נרצחה, הוא הולך לאדון "לבני" (מיסטר וויט) כדי לברר על הארגון הנחמד ביותר שלו. יש להם אנשים בכל מקום. ואז מגיעים למישהו נחמד בשם דומניק גיריני, שמנסה לסחוט את הממשלה בדרך כלשהיא. לדומניק יש חברים בכל מקום, יש לו את החבר של זה, שאנס את זה, שהתחבר לזה, שנבחר לזה, שקרוב של זה, שמכיר את זה שבגללו המשפחה של קמיל (המעצבנת) נרצחה. קמיל ובונד רוצים לנקום.
אוי יויו, מאיפה להתחיל... טוב לא משנה.
זה לא בונד! סרט אקשן מצויין, מתח מרדפים וכל הבלאגן, אבל לא בונד! פשוט תחליפו את דניאל קרייג בברוס וויליס והינה לכם "מת לחיות 5".
מה היה מיוחד בבונד כל הזמן? יש לו את כל הדברים של Q (הזה שממציא לו דברים), העלילה הייתה פשוטה וכל הכיף היה האקשן.
ומה יש כאן? העלילה מסובכת, אתה הולך לשירותים באמצע הסרט וכבר אתה לא יודע מי מה מו, אקשן יש והדבר הכי "מתוכם וחדשי" שהיה לו זה ג'יפ מקולקל.
יאמר לזכותם, זה עדיף מ"קזינו רויאל, אתם רואים אותנו משחקים פוקר ומחכים שזה יגמר", אבל זה עדיין "קוואנטום של חרא, אבל יש מכות".
אני לא מבין מה זה לעזאזל הם חשבו כשהסרט הזה של ג'יימס בונד שלא מתחיל בזה שהוא הולך ויורה? כאילו ירדו לגמרי מהפסים? מילא ב"קזינו רויאל", זה המשימה הראשונה של בונד, אז בסוף המשימה (בתחילת השיר פתיחה) הוא ירה כאילו שזאת ההתחלה של בונד. בסדר. אבל כאן? ממה זה מתחיל? נחל. רק
ואיזה שיר פתיחה שמו לנו, אפשר להתאבד! אנימצה של שקל עם חול ויריה, ואיזה טמבלית צורחת ואף אחד לא מבין למה.
ואם אני יראה ברוח את הזה ששיחק את הרע, אני יתן לו כזאת כאפה שהלחי שלו תישאר אדומה שנה. איזה מעצבן הוא היה! אני פי 500 אוהב יותר את בלומפילד!
ואיזה מעצבנת הנערת בונד! כל הזמן "אה, או, אי, או, הא", תסתמי קצת!
אז לסיכום, הסרט עצמו סרט אקשן ומתח מעולה, אבל לא ג'יימס בונד, ולכן יש לי שני ציונים:
הסרט עצמו מצויין, והוא מקבל ממני 8 מתוך 10.
אבל, בגלל שהסרט הוא של ג'יימס בונד, הוא מקבל 5 מתוך 10.
לכו לקולנוע, כי הסרט עצמו מועלה.
אבל מי שמכיר את הבונדים יגיד שהוא מעולה אבל לא בונד.