בחירות 2013
Posted 06/12/2012, 17:32

- d1f2 likes this
Posted 06/12/2012, 17:34
- dorel310 likes this
Posted 06/12/2012, 17:36
חח וגם ההצבעות שלנו זהות.בונא אתה קורא מחשבות. בדיוקקקקקק חשבתי על זה.
למרות שאני לא בטוח שאני בכלל אצביע בסופו של דבר, חיים אמסלם הכי מוצא חן בעיני ולכן הצבעתי ל-"עם שלם" בינתיים.
Posted 06/12/2012, 17:37
וכנ"ל לגבי המפלגות, אף אחת מהם לא באמת ראויה לקבל קול אחד אפילו..
Posted 06/12/2012, 17:59
כל אחד שם יותר גרוע מהשני, וביבי בסוף הסקאלה.
המצב קשה.
- Murdock, cRaZy-BoY and Cokegod like this
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
Posted 06/12/2012, 18:11
היחידה שלפי הסקרים מהווה אלטרנטיבה שלטונית לנתניהו היא יחימוביץ'.
Posted 06/12/2012, 18:28
Posted 06/12/2012, 18:35
כל שאר מהפלגות פח אשפה, סופר שכונתי לא הייתי נותן להם לנהל, אז מדינה?
אבל בגלל שאני לא מתכוון ללכת להצביע, סביר להניח שאני אנצל את היום הזה לעשות משהו טוב יותר.
Posted 06/12/2012, 18:49
- d1f2, King James and yosefddd like this
Posted 06/12/2012, 18:50
דבר שני, אנחנו נתנו לביבי לנהל את המדינה. אתה מרוצה מהתוצאות? אתה מרוצה מהעובדה שאנחנו במקומות האחרונים בכל המדדים החברתיים מכל המדינות המפותחות, מכך שנהיינו מבודדים בעולם ומכך שחצי מהמדינה נמצאת באיום טילים, ושבזכותם החמאס מתחזק גם בגדה?
לא אומר לך להצביע למרצ או למפלגה שסביר להניח לא תסכים עם הערכים שהיא מייצגת, אבל ראית את התכנית לכלכלה הוגנת של העבודה, שמציעה לשפר את רווחת אזרחי ישראל ואומרת בדיוק מאיפה יבוא הכסף?
היא לא מושלמת, אבל היא מצוינת ועדיפה עשרות מונים על המדיניות הכלכלית של נתניהו שהביאה אותנו עד היום.
http://www.themarker...itics/1.1878644
Posted 06/12/2012, 18:54
סליחה, אבל אתה טיפש אם אתה שוקל להצביע ליכוד ביתנו.מתלבט בין הליכוד ביתנו לבית היהודי.
כל אחד שבוחר אותם נחשב בעיניי לטיפש.
רשימה הזויה שתמשיך את כל הביזיונות של השנים האחרונות.
- IlanVic and liverpool like this
- סטיבן רייט.
Posted 06/12/2012, 18:59
סליחה, אבל אתה טיפש אם אתה שוקל להצביע ליכוד ביתנו.
מתלבט בין הליכוד ביתנו לבית היהודי.
אבל הבעיה היא שחוץ מלהם ולבית היהודי, אין לי למי להצביע. זה לא שהם כ"כ טובים, הם פשוט הרע במיעוטו.
- King James and chikchik like this
Posted 06/12/2012, 19:04
התחושה שלי היא שהליכוד נהיה פשוט ברירת מחדל, כמו שמפא"י הייתה עד 1977.
אנשים מצביעים לה לא כי הם מזדהים עם הערכים שלה (כמה מכם רוצים לבנות את בית המקדש?), אלא כי הם חושבים שאין אלטרנטיבה אחרת, ולא טורחים לעבור על מצע המפלגות האחרות ועל המעשים של חברי הכנסת ב"כנסת פתוחה".
Posted 06/12/2012, 19:04
האמת שמבחינה מדינית "יש עתיד" לא כ"כ שונה מהם.
סליחה, אבל אתה טיפש אם אתה שוקל להצביע ליכוד ביתנו.
מתלבט בין הליכוד ביתנו לבית היהודי.
אבל הבעיה היא שחוץ מלהם ולבית היהודי, אין לי למי להצביע. זה לא שהם כ"כ טובים, הם פשוט הרע במיעוטו.
אני לא מצפה מהם להרבה, אבל לדעתי שווה לתת להם צ'אנס, עדיין לא ראינו אותם בפועל.
הבית היהודי תמשיך את המגמה של התחזקות הדת בשנים האחרונות והליכה חזקה ימינה, משהו שאני ממש לא רוצה שיקרה. אם זה מה שאתה רוצה, תצביע להם, לפחות רוב המפלגה שם תהיה חדשה ותשנה משהו בכנסת הגרועה שלנו.
- סטיבן רייט.
Posted 06/12/2012, 19:09
הדעות הכלכליות שלו לא שונות משל נתניהו.
ברשימה שלו יש אנשים עם דעות מנוגדות. יש שם אנשי מרצ ואנשי ישראל ביתנו. יש שם סוציאליסטים וקפיטליסטים. יש שם חרדי גזען והומופוב. הוא ויתר גם על הפרדת דת מהמדינה, ורוצה להפריד אותה רק מהפוליטיקה (שלא ידונו עליה).
להצביע לו זה טיפשי כמו להצביע לנתניהו. השאיפה הכי גדולה שלו היא לשבת בממשלת נתניהו.
לעזאזל, הוא מתנגד ללגליזציה של סמים קלים "כי זה לא חוקי".
Posted 06/12/2012, 19:12
אין מצב שאני אצביע למפלגה שהאשה במקום החמישי שלה (או שעכשיו המקום שלה השתנה, אחרי שאמיר פרץ עזב, אין לי מושג) אמרה לאמהות לא לשלוח את הילדים שלהן לצבא.במה בדיוק הם טובים יותר מהעבודה?
התחושה שלי היא שהליכוד נהיה פשוט ברירת מחדל, כמו שמפא"י הייתה עד 1977.
אנשים מצביעים לה לא כי הם מזדהים עם הערכים שלה (כמה מכם רוצים לבנות את בית המקדש?), אלא כי הם חושבים שאין אלטרנטיבה אחרת, ולא טורחים לעבור על מצע המפלגות האחרות ועל המעשים של חברי הכנסת ב"כנסת פתוחה".
- Nikita likes this
Posted 06/12/2012, 19:13
אתה מאשים את נתניהו בדברים שהוא קיבל בירושה, הוא לא יצר אותם בעצמו.קליפס, מה יותר חשוב מלהקדיש חצי שעה בשביל להצביע? מה תפסיד?
דבר שני, אנחנו נתנו לביבי לנהל את המדינה. אתה מרוצה מהתוצאות? אתה מרוצה מהעובדה שאנחנו במקומות האחרונים בכל המדדים החברתיים מכל המדינות המפותחות, מכך שנהיינו מבודדים בעולם ומכך שחצי מהמדינה נמצאת באיום טילים, ושבזכותם החמאס מתחזק גם בגדה?
לא אומר לך להצביע למרצ או למפלגה שסביר להניח לא תסכים עם הערכים שהיא מייצגת, אבל ראית את התכנית לכלכלה הוגנת של העבודה, שמציעה לשפר את רווחת אזרחי ישראל ואומרת בדיוק מאיפה יבוא הכסף?
היא לא מושלמת, אבל היא מצוינת ועדיפה עשרות מונים על המדיניות הכלכלית של נתניהו שהביאה אותנו עד היום.
http://www.themarker...itics/1.1878644
איום הטילים? זה קרה בגלל אנשי שמאל שגם אתה מבניהם, תאשים אותם על על איום הטילים, לא את נתניהו, ההתנתקות קראו לזה אם שכחת.
תיהיה ריאלי ותדבוק בעובדות לשם שינוי.
ביטחון במדינה שלנו זה הדבר הכי חשוב, אחרי זה כלכלה וחינוך ושאר הדברים, אנחנו בסכנה קיומית כל יום.
ואני בטוח שיש לליכוד תוכנית לא פחות טובה מהאחרות, היא הולכת להראות לטעמי טוב יותר מהנוכחית.
- N.S likes this
Posted 06/12/2012, 19:22
היא אמרה שאמהות צריכות לחשוב לפני שהן שולחות את בניהן לצבא שבוחר להפקיר אותם, וקראה להם להאבק למען צבא שלא יפקיר אותם.
בכל מקרה, גם אני לא מעריך יותר מדי את מרב מיכאלי. הדברים שהיא אומרת לא חכמים בלשון המעטה ואני מתנגד גם למה שאמרה בנושא הזה.
למרות זאת, בתור פעילה חברתית, אני חושב שהפעולות שלה בכנסת יהיו חיוביות והיא תאבק עבור הציבור.
קליפס, אלה לא דברים שהוא קיבל בירושה. הוא יצר את הבעיות האלה.
הוא שר האוצר מ-2003, השנה שהחלה ההדרדרות הכלכלית של אזרחי ישראל. גם המדיניות הכלכלית של אולמרט הייתה דומה (אם לא זהה) לזו של נתניהו. הוא בחר להפריט את המדינה לדעת על חשבוננו.
את ההתנתקות, להזכירך, הליכוד יזם והוביל, תוך כדי שנתניהו מצביע בעד התכנית הזו ארבע פעמים. שרון לא היה איש שמאל והשמאל מטבעו מתנגד לצעדים חד-צדדיים. נמתחה על שרון ועל מהלך ההתנתקות ביקורת קשה משמאל, שקראה לו לבצע את התכנית בשיתוף פעולה עם אבו-מאזן.
אם היינו מבצעים את ההתנתקות בשיתוף פעולה עם אבו-מאזן, חמאס לא היה שולט היום בעזה, והיה הרבה יותר קל להגיע להסדר מדיני עם הרשות הפלסטינית.
הימין, כהרגלו, לא למד מטעויות, ודוחף עלינו עוד צעדים חד-צדדיים. בנט מציע אפרטהייד לכל דבר ועניין, ורוצה לחלק את הגדה ל11 גטאות. לפי ניסיון העבר, התכנית שלו תוביל ליצירת עוד 4 עזה לפחות.
ביטחון במדינה שלנו זה הכי חשוב. לכן חשוב להגיע להסדר מדיני שיבטיח את בטחונם של התושבים, ולא לפעול למען המשך המלחמות והסכסוך.
זה גם לא אומר שצריך להזניח את הפן הכלכלי. בסופו של דבר, הבחירות האלה הן קודם כל כלכליות ועל תקציב 2013.
לליכוד יש תכנית כלכלית. היא להפיל עלינו את הנחות המס בשווי 30 מיליארד דולר שהביא לטייקונים.
הסיבה שיש בחירות היא שנתניהו לא רוצה לחשוף את תקציב 2013. הוא רוצה קודם כל לנצח בבחירות, ורק אחר-כך להטיל עלינו את הגזירות.
אם אתה חושב אחרת - תלחץ עליו לחשוף את תקציב 2013 לפני הבחירות.
Posted 06/12/2012, 19:41
הצביע 4 פעמים? מאיפה הבאת את זה?
גם אם הוא תמך בהתחלה, הוא שינה את דעתו, זה גם אסור? זה פשוט להיות אחראי, לטובת המדינה.
הוא התפטר מהממשלה כי הוא לא היה מוכן להיות חלק מזה, אני אפילו זוכר שהוא אמר שיעיפו טילים לאשדוד.
ובכן...זה הפך למציאות.
אתה מסלף דברים בצורה מדהימה, או לפחות המקור שלך מקולקל ולא מדויק.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users