עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ביקורת - "מרוסיה באהבה", הבונד השני.

• אנא התחבר בכדי להגיב
4 תגובות לנושא זה

#1 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎21/07/2008‏, ‎16:30

כל הביקורות שלי בפינתי "תהיה ביקורתי!" בכתובת: http://www.qsubs.net...showtopic=13872 . תודה רבה למשה על כל העזרה בכתיבת הביקורות ובפתחית הפינה.

תמונה שפורסמה

על מבצע הג'יימס בונד שלי כבר קראתם, כתבתי ביקורת על האיכות החדשה ( http://www.qsubs.net...showtopic=15463 ) שעשו לו, וכבר הספקתי לכתוב גם על "דר. נו" ( http://www.qsubs.net...showtopic=15483 ). עכשיו, כמו שציינתי בביקורת על "דר. נו", שני הבונדים האלו הם לא הכי מוצלחים, הם רק הקלאסים. יש הרבה יותר קטעי חקירה מאשר אקשן, כי אלו הם סרטים ישנים. אבל מה שאני כן אוהב בסרט הזה יותר מב"דר. נו", למרות שבשניהם יש את אותו המינון מכל נושא, זה שסוף-סוף אנחנו רואים את ידידי הטוב ביותר, האיש והחתול, בלומפילד. רק לידיעתכם, יש לי חתולה שנראת בול כמו החתולה שלו, והיא תמיד רואה איתי ג'יימס בונד. אני יודע שזה לא קשור אבל יש סרטון ( ) של מישהו שצוחק על ג'יימס בונד ותראו איך הוא מחכה את בלומפילד.
ועכשיו בחזרה לנושא, הפעם הארגון שלי ("ספקטר") רוצה לשחק קצת עם הרוסים והבריטים ותוך כדי להתנקם על מות דר. נו. הם גורמים לרוסים ולברטים להלחם על מכונה בשם "לקטור", שמפענחת צפנים. בזמן שהם נלחמים, הם לוקחים את ה"לקטור" ומשמידים את העולם (רק חבל שזה לא קורה בסוף). הם שולחים רוסיה אחת שחושבת שהיא עושה את זה למען רוסיה, בשביל לפתות את בונד, לתת לו את ה"לקטור" ואז לקחת את ה"לקטור" ממנו. תנחשו איך זה הלך.
בכל מקרה, זהו הבונד, לפי דעתי, יותר טוב מ"דר. נו". קצת יותר אקשן. קצת פחות להתלהב מהדמות. קצת פחות חקירה. יותר טוב בקיצור.
הפעם גם כל סוגי הקטעים משולבים, מה שלא כל-כך היה ב"דר נו". ב"דר נו" היה רוב הזמן חקירה, ופה ושם קצת אקשן והוא מתנשק איתה. כאן יש קצת חקירה, קצת אקשן, וקצת הוא מתנשק איתה. לפי דעתי יותר טוב.
שון קונרי משחק מצוין כרגיל, וכמו תמיד הם בוחרים לצוות השחקנים את הטובים ביותר של אותה התקופה. עוד דבר שאהבתי ושמתי לב עליו בקרדיטים בסוף, הוא שכתוב "בלומפילד: ?". אם היו עושים את הסרט הזה היום זה כבר היה מתגלה ורץ לאינטרנט, אם תסתכלו בכל מני אתרים בשחקנים בסרט הזה השחקן של בלומפילד מופיע. פעם, שמרו על הסוד של "מי הוא בלומפילד" קרוב ל-5 שנים, עד שב"אתה חי רק פעמיים" ראו את פרצופו.
לסיכום, הציון שלי לסרט הוא 8 מתוך 10. נכון שהוא לא הבונד המועדף עליי, אבל הוא מבין הקלאסיים.

#2 A.z

A.z

איי דריי

• חבר של כבוד
  • 5,487 הודעות

נכתב ב- ‎21/07/2008‏, ‎16:33

עוד ביקורת נחמדה של וולפי.
המשך כך, אחי. :rolleyes:

ג'יימס בונד זו אחלה סדרת סרטים.

#3 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎21/07/2008‏, ‎16:35

שחכתי לציין על המשך עלילותיו של וולפי בביקורות:
היום בערב אני רואה זוהן, אכתוב ביקורת עד מחר בצהריים.
אם יצא תרגום ל"סוכן מחוק" עד שעה 3, אכתוב ביקורת גם על פרק זה.
ג'יימס בונדים אמשיך כשאחזור.

#4 koko

koko

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,164 הודעות

נכתב ב- ‎22/07/2008‏, ‎09:51

כחתי
תמונה שפורסמה
B)

#5 ZIPC

ZIPC