במקום לתת משמעות לצבעי רקע/פונט וכד', האם תוכל לעשות שכשעומדים על שורה מסויימת, יוצאת חלונית צפה עם כל המידע הזה? (האם יש תרגום, וכד'..)
תחשוב למשל על עיוורי צבעים, או מישהו שלא פתח את התוכנה זמן רב ואינו זוכר מה המשעמות של כל צבע.
נכתב ב- 05/11/2015, 20:34
אהבתי , בקצב הזה עוד תוכל למכור אותה .
אני לא מחפש למכור אותה, אבל אשמח אם יאמצו את הרעיון ויפתחו איזו אפליקציה נחמדה על פיו. ![]()
נראה לי שווה, לא?!
נכתב ב- 05/11/2015, 20:38
במקום לתת משמעות לצבעי רקע/פונט וכד', האם תוכל לעשות שכשעומדים על שורה מסויימת, יוצאת חלונית צפה עם כל המידע הזה? (האם יש תרגום, וכד'..)
תחשוב למשל על עיוורי צבעים, או מישהו שלא פתח את התוכנה זמן רב ואינו זוכר מה המשעמות של כל צבע.
זה נראה לי קצת יותר טרחני מסימון לפי צבעים - כי בעמודת-המידע מימין יש לך אפשרות לסמן במהירות (להדגיש/לבטל הדגשות וכו') כל אחת מהאפשרויות (וסימוני הצבע גם מבוארים), ואפילו משילוב שלהן. הראתי דוגמה בסרטון ההדרכה. באופן כזה אתה קולט במבט אחד את כל המידע במקום לעבור על כל אחד מהפריטים ולהקפיץ הודעות.
נכתב ב- 05/11/2015, 20:45
כאן ניתן לראות את כל הסימונים שצויינו :

וכאן לאחר שביטלתי את סימוני הצבע (שני קליקים בסך הכל) רואים די בבירור, נראה לי, את הסימונים :

נכתב ב- 05/11/2015, 21:01
הסדרות שאינן מתורגמות מופיעות בפונט אפור, כפי שניתן לראות. כרגע המאגר עדיין בבנייה, כך שהמידע אינו שלם, אולם בעיקרון, ברגע שנכנס תרגום לרשימת ה-50, הסדרה עצמה זוכה לסימון בלוח-השידורים, ונכנסת ל-DB של הסדרות שמתורגמות (נעשה באופן אוטו', אין צורך בפעולה כלשהי מצד המשתמש).
נכתב ב- 06/11/2015, 07:41
אהבתי , בקצב הזה עוד תוכל למכור אותה .
אני לא מחפש למכור אותה, אבל אשמח אם יאמצו את הרעיון ויפתחו איזו אפליקציה נחמדה על פיו.
נראה לי שווה, לא?!
ואיך נפרגן לך ?
בהחלט שווה .
תפרסם אותה ב-פייסבוק אולי יהיו רעיונות לבצע אפליקציה בנושא.
בהצלחה.
נכתב ב- 06/11/2015, 16:41
בעדכון הבא לוח-השידורים יהיה זמין גם כתצוגת-תמונות (בגיליון נפרד). שימו לב לפס-הצבע שמופיע מימין לתמונת הסדרה, לפי מוסכמת הצבעים שפורטה לעיל -
פס חום = סדרה שנצפית על-ידי המשתמש
פס ירוק = סדרה חדשה
פס כתום = פיילוט או פרמיירה

נכתב ב- 06/11/2015, 22:29
אחי איתגר אותי להפוך את תצוגת התמונות לפונקציונלית כמו לוח-השידורים הרגיל. נראה איך נעמוד באתגר... ![]()
נכתב ב- 07/11/2015, 12:49
מצב עדכני של תצוגת-התמונות... ![]()
שם הסדרה מופיע בפס המידע, שפועל לפי מקרא-הצבעים שמפורט מימין. הסימון של תרגום-זמין (שחור-מתכתי) מקבל עדיפות על-פני כל היתר, אבל ניתן לביטול לפי החלטת המשתמש.

נכתב ב- 07/11/2015, 19:06
1.עמדת באתגר .
2. לי אישית לא נוח שהכתב אנכי ,ולא קל בכלל לקרוא. (תמתין לתגובות אחרים ).
3. לדעתי עדיף למטה מהתמונה , וברגע שהסמן העכבר עליה תגדל התמונה +הכתב .
בהצלחה.
נכתב ב- 07/11/2015, 19:13
1.עמדת באתגר .
2. לי אישית לא נוח שהכתב אנכי ,ולא קל בכלל לקרוא. (תמתין לתגובות אחרים ).
3. לדעתי עדיף למטה מהתמונה , וברגע שהסמן העכבר עליה תגדל התמונה +הכתב .
בהצלחה.
חח...
1 - נראה לי שעדיין לא, אבל אולי בדרך לשם.
2 - ניסיתי את הלמטה, וזה נראה נורא שגרתי ומשעמם. הכיתוב בין כה לא הכי משנה - כי יש לך ברוב המקרים את שם הסדרה בתמונה עצמה, מה שמשנה זה צבע-הרקע בכיתוב והפונט : שזה המידע הקריטי. ![]()
3 - זה מאקרו שמאד מעמיס על התוכנה שלא לצורך. אפשר בקלות רבה לכוון את גודל התמונות עם הזום (ואולי לזה נוסיף לחצן בהמשך).
מה שכן, התצוגה הזאת נראית מאד מגניבה, לדעתי! ![]()
נכתב ב- 07/11/2015, 19:54
אגב, אני מניח שהרוב מכירים את זה, אבל לאלה שלא :
דרך מהירה לשנות את הזום של התצוגה -
CTRL+גלגלת-העכבר (דו-מצבי - הגדלה/הקטנה)
נכתב ב- 09/11/2015, 01:59
לטבלת הדרוג של IMDB נוספה עמודת ציון-הגולשים (עמודת UR) - כדי להבהיר, את דרוג הפופולאריות של הסדרות קובעים ב-IMDB לפי מדדי-פעילות (ביקורים בדף-הסדרה, חיפושים וכו') סביב הסדרה, ואת ציון הגולשים קובעים כמובן לפי הצבעות הציון של הגולשים.
בנוסף, קיימת אפשרות לסמן/לבטל סדרות בטבלה (דאבל-קליק על שם הסדרה), אם בא לכם להדגיש סדרה מסויימת ולעקוב אחרי הדירוג והציון שלה. קיימת גם אפשרות לסמן/לבטל סדרות חדשות.
כך זה נראה כרגע :

נכתב ב- 09/11/2015, 11:12
וואו, באמת שאפו על ההשקעה. מדהים.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 09/11/2015, 12:51
וואו, באמת שאפו על ההשקעה. מדהים.
בסוף אולי עוד ייצא לנו משהו באמת שווה... ![]()
נכתב ב- 12/11/2015, 23:56
בגרסא הקרובה אני שוקל גם להוסיף התאמות-אישיות, לפיהן כל משתמש יוכל לבחור מבין מספר אפשרויות לקביעת אלמנטים שונים בתוכנה.
הראשון שכבר הוספתי הוא שינוי צבע הרקע של הגיליונות : "דף סדרות", "תצוגת תמונות", "לוח-שידורים". המשתמש יכול לבחור מבין 56 צבעים שונים שיתחלפו בלחיצה על תא או לחצן.
הנה מספר דוגמאות :
גיליון "דף סדרות"

נכתב ב- 13/11/2015, 00:02
גיליון "תצוגת תמונות" :

נכתב ב- 13/11/2015, 00:04
כמובן שאשמח לשמוע גם מכם, אילו אלמנטים הייתם מעוניינים שיהיו ברי-שינוי וכיצד. ![]()
נכתב ב- 22/11/2015, 17:05
החלפתי אצלי בתיקיית-הסדרות (FSPics) מספר תמונות של סדרות, שנראו לי פחות מוצלחות. כל המעוניין יכול לעדכן גם בתיקייה שלו את התמונות הנ"ל.
התמונות שנטענו מהשרת מופיעות בשורה העליונה, והחלופות מופיעות בשורה התחתונה.

לכל מי שהתמונות בשורה התחתונה נראות מוצלחות יותר, יכול להוריד את קובץ הזיפ, ולהעביר את התמונות שבתיקייה לתיקיית FSPICS שאצלו במחשב. תקפוץ לכם הודעה שמבקשת לאשר החלפה, פשוט לחצו על אישור בכל פעם.
נכתב ב- 15/12/2015, 08:56
לצערי, אני סובל כרגע מבעיה של דלקת בעין, לכן ההתקדמות בעבודה על התוכנה הואטה מאד. עם זאת, הצלחתי להעביר את טבלת FS, שאותה אני נוהג לפרסם מפעם לפעם, לתוך התוכנה, וברגע שאסיים את עדכון הגרסא היא תופיע בה מעתה.
הטבלה תתעדכן אחת לשלושה-ארבעה ימים, והיא מכילה את המידע הבא :
1 - דרוג 50 הסדרות המובילות לפי מדדי הגלישה של משתמשי FS.
2 - סימון הסדרות הפעילות בטווח השבוע הקרוב מזמן העדכון של הטבלה (בהדגשה).
3 - השינוי במיקום הסדרה ביחס לדרוג הקודם.
4 - סימון סדרות שחודשו/בוטלו/הסתיימו.
5 - תאריך החזרה של הסדרה, אם הוכרז באופן רשמי, ובסוגריים מספר הימים עד אז.
6 - אפשרות לסימון סדרות נבחרות/חדשות/מתורגמות.
יש להניח שבהמשך ייתווספו מידעים נוספים.

פנאי וכאלה →
דיבורים →
האקסל בשרות המונדיאל!נפתח על-ידי אבי ד , 17/06/2018 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
סרטים בקלות - כמו הסדרות, רק עם סרטים... :)נפתח על-ידי אבי ד , 24/08/2016 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
דיבורים →
הפתרון עבור Murdock באקסלנפתח על-ידי אבי ד , 13/08/2016 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
סדרות בקלות (3) - להתעדכן גם בשחרורים חדשים ומומלצים!נפתח על-ידי אבי ד , 11/05/2016 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
סדרות בקלות - להתעדכן בלי מאמץ בתרגומים חדשים וסדרות חדשות (וגם ותיקות)נפתח על-ידי אבי ד , 23/10/2015 |
|
|
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים