עשיתי הפסקה מתכנות כדי להכין את המדריך המוסרט החדש לגרסא 2.
ברגע שאשלים את תיקיית-התמונות אעלה אותו יחד עם קובץ האקסל.
בינתיים, אתם מוזמנים לצפות ולהעיר. ![]()
צפו רק ב-HD אחרת קשה מאד לראות את הכיתוב!
נכתב ב- 31/10/2015, 22:53
עשיתי הפסקה מתכנות כדי להכין את המדריך המוסרט החדש לגרסא 2.
ברגע שאשלים את תיקיית-התמונות אעלה אותו יחד עם קובץ האקסל.
בינתיים, אתם מוזמנים לצפות ולהעיר. ![]()
צפו רק ב-HD אחרת קשה מאד לראות את הכיתוב!
נכתב ב- 01/11/2015, 19:25
קובץ הזיפ הבא מכיל :
1 - תיקיית תמונות בשם - FSPics
2 - SdarotBekalut 2.00.xlsb
חלצו את הקבצים ופעלו בהתאם להוראות :
אין לשנות את שם תיקיית התמונות! (היא מכילה גם קובץ טקסט עם הוראות התקנה לתיקייה)
יש להעביר אותה לכונן C.
אם לא העברתם את התיקייה -
ברגע שתנסו להציג תמונה בלוח-השידורים - התוכנה תנסה לאתר את התיקייה במיקום C:\FSPics
ולהציג את התמונה ממנה.
אם היא לא תצליח לאתר אותה שם (כלומר, לא העברתם אותה כלל, או העברתם אותה למיקום הלא נכון), תתבקשו לאשר לה ליצור אותה.
אם תאשרו לה - היא תיצור את התיקייה בכונן C, וכל תמונה שלא קיימת עדיין בתיקייה ותרצו להציג, התוכנה תנסה להשיג מהשרת ותשמור אותה לתצוגה הבאה באופן מקומי (לכן, התצוגה הראשונית עשויה להיות איטית). עדיף בהרבה ליצור את התיקייה בעצמכם, ולעדכן אותה מדי פעם בקבצי-התמונות שאעלה כאן, אם יהיה בכך צורך.
הקובץ השני הוא כמובן התוכנה עצמה בגרסא 2 - שכוללת בעיקר שיפורים ותיקוני-באגים. כמו כן, נוסף גיליון עם IMDB TOP 50 - רשימת 50 הסדרות הפופולאריות לפי אתר IMDB. כרגע הרשימה ניתנת לעדכון ולא מעבר לזה. אפשר שבהמשך נעשה איתה עוד דברים. ![]()
כרגיל - הצעות/בעיות/ושאר ירקות - נא הגיבו כאן.
תהנו! ![]()
נכתב ב- 01/11/2015, 19:56
א. אתה יכול שבחילוץ עצמו ישר יחלץ לכונן C:\FSPics.
ב. אצלי בכל אופן בהפעלה מופיע כך :

ג. כל הכבוד. תודה.
נכתב ב- 01/11/2015, 20:05
תנסה לעשות שיהיה אפשר לבחור את המיקום של התיקייה. כל מי שיש לו SSD יעדיף לא לשים את זה ב C.
נכתב ב- 01/11/2015, 21:27
ב. אצלי בכל אופן בהפעלה מופיע כך :
ג. כל הכבוד. תודה.
אתה עובד עם מערכת של אופיס 64 ביט?
זו שגיאה של API. אנסה למצוא לזה פתרון, אם אפשרי.
נכתב ב- 01/11/2015, 21:29
תנסה לעשות שיהיה אפשר לבחור את המיקום של התיקייה. כל מי שיש לו SSD יעדיף לא לשים את זה ב C.
בגלל הגודל של הקובץ?
נכתב ב- 01/11/2015, 21:36
בגלל הגודל של הקובץ?
הרבה קבצים שוחקים את ההארדיסק. לדעתי זה לא יסתכם ב140 תמונות אלא יתווספו עוד ועוד...
נכתב ב- 01/11/2015, 21:45
לצערי, אין לי את התוכנה המתאימה לזה. אבל מה בדיוק הבעיה פשוט להעביר את התיקייה לכונן C?
טוב, לי אין מערכת של 64 ביט, לכן אין לי אפשרות לדעת אם זה עובד או לא - אבל נסה להריץ את הקובץ הבא, ותראה אם זה פותר את הבעיה. ואם מוצגת שגיאה אחרת, אז נא הדבק תמונה, כמו קודם.
https://www.sendspace.com/file/jo3smo
נכתב ב- 01/11/2015, 21:47
בגלל הגודל של הקובץ?
הרבה קבצים שוחקים את ההארדיסק. לדעתי זה לא יסתכם ב140 תמונות אלא יתווספו עוד ועוד...
אל דאגה, תהיה "הרצת ניקיון" לתמונות של סדרות שבוטלו-הסתיימו, כך שהתיקייה לא תתנפח.
בכל מקרה זה לא יתפוס נפח רציני - בתיקייה הנוכחית יש למעלה מ-120 תמונות, וזה מסתכם בקושי ב-5.5 מגה.
נכתב ב- 01/11/2015, 21:55
באופן יותר מדוייק -
אצלי בתיקייה יש 139 קבצים, והגודל שלה 5.02 מגה. ![]()
ממש לא רציני. אבל אם נראה שזה באמת מתחיל להתנפח מעבר ל-20 מגה ויותר, אז אשב על קוד לבחירת תיקייה. מבטיח. ![]()
נכתב ב- 01/11/2015, 22:11
אל דאגה, תהיה "הרצת ניקיון" לתמונות של סדרות שבוטלו-הסתיימו, כך שהתיקייה לא תתנפח.
אז זהו, שפה הבעיה.
כל "כתיבה" של קובץ לכונן פוגעת. עדיף להשאיר את הקבצים באותו מקום מאשר לבצע פעולת "כתיבה" נוספת של מחיקת הקובץ. בקיצור: עדיף לא בכונן C.
נכתב ב- 01/11/2015, 22:11
נספח למדריך המוסרט -
אם אתם מעדכנים את הרשימות דרך גיליון לוח-השידורים, כדי לא לאלץ אתכם לעבור לדף-הסדרות, במקרה והגיע תרגום חדש ונכנס לרשימת ה-15 - הרשימה עצמה תוצג בתיבה כמו בתמונה שלהלן. התיבה תיסגר באופן אוטו' כעבור 5 שניות - או באופן מיידי אם תקליקו עליה.

נכתב ב- 01/11/2015, 22:15
אז זהו, שפה הבעיה.
כל "כתיבה" של קובץ לכונן פוגעת. עדיף להשאיר את הקבצים באותו מקום מאשר לבצע פעולת "כתיבה" נוספת של מחיקת הקובץ. בקיצור: עדיף לא בכונן C.
הבעיה שלי עם זה, שאצטרך לבקש מהמשתמש להזין את הכתובת החדשה, ושם לרוב יש פספוסים. למשל, רבים טועים ומציבים לוכסן במקום לוכסן-הפוך, אז כל העסק נדפק. לכן אני מעדיף שזה יהיה במיקום קבוע שיש לכל אחד. אבל נחשוב אולי להוסיף אפשרות בחירה להזנת כתובת חלופית, ואת כונן C כברירת-מחדל.
נכתב ב- 01/11/2015, 23:28
נא דווחו אם יש תמונה של סדרה שאינה מוצגת (או לא מגיבה), כדי שאדע אם צריך לשנות שם משהו.
עודכנה גם הסדרה
Agent X (US(
שתעלה בשבוע הבא.
נכתב ב- 02/11/2015, 10:10
אז זהו, שפה הבעיה.
אגב, אם שכחתי לציין, תמונה מתווספת רק לאחר תצוגה שלה, כך שאם אתה רואה סדרה שמופיעה ברשימה ולא לחצת ולו גם פעם אחת על תצוגת התמונה שלה, התמונה לא תהיה בתיקייה. זו גם דרך לברור מה אתה מעוניין להוסיף ומה לא. ![]()
נכתב ב- 02/11/2015, 14:27
טוב, לי אין מערכת של 64 ביט, לכן אין לי אפשרות לדעת אם זה עובד או לא - אבל נסה להריץ את הקובץ הבא, ותראה אם זה פותר את הבעיה. ואם מוצגת שגיאה אחרת, אז נא הדבק תמונה, כמו קודם.
עובד מעולה .
לדעתי תצרף לקובץ ההורדה ותוסיף הסבר לבעלי 64BIT .
נכתב ב- 02/11/2015, 16:33
עובד מעולה .
לדעתי תצרף לקובץ ההורדה ותוסיף הסבר לבעלי 64BIT .
וואלה?!? ![]()
שיניתי רק את סוגי המשתנים וזה הצליח. חחח
כן, מעתה נפיץ בשתי גרסאות.
נכתב ב- 03/11/2015, 13:41
טיפ חשוב ששכחתי לציין :
אם מסיבה כלשהי המאקרואים הפסיקו לעבוד לכם, ליחצו על צרוף המקשים :
CTRL+SHIFT+G
מפעיל/מבטל (דו-מצבי) הפעלת מאקרואים בתוכנה.
נכתב ב- 05/11/2015, 18:04
שכנעו אותי שיש צורך בקטגוריית-סימון נוספת בלוח-השידורים. מסתבר שרבים מקבלים החלטות צפייה על סמך התשובה לשאלה האם הסדרה מתורגמת או לא.
לפיכך, מצב הסימונים הוא כפי שמפורט להלן :

נכתב ב- 05/11/2015, 18:45
אהבתי , בקצב הזה עוד תוכל למכור אותה .
פנאי וכאלה →
דיבורים →
האקסל בשרות המונדיאל!נפתח על-ידי אבי ד , 17/06/2018 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
סרטים בקלות - כמו הסדרות, רק עם סרטים... :)נפתח על-ידי אבי ד , 24/08/2016 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
דיבורים →
הפתרון עבור Murdock באקסלנפתח על-ידי אבי ד , 13/08/2016 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
סדרות בקלות (3) - להתעדכן גם בשחרורים חדשים ומומלצים!נפתח על-ידי אבי ד , 11/05/2016 |
|
|
||
פנאי וכאלה →
תמיכה ומדריכים →
סדרות בקלות - להתעדכן בלי מאמץ בתרגומים חדשים וסדרות חדשות (וגם ותיקות)נפתח על-ידי אבי ד , 23/10/2015 |
|
|
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים